Turn around

Gardagen blev ett litet skamt sa gick var hemma redan kl 2.30. Skont pa ett satt men onodigt.

Idag har vi varit lediga sa har passat pa att turista lite. Forutom runda pa Harrods och Sciense museum sa har vi aven besokt National History museum for att uppfylla Johannas drom att traffa T-Rex och Carros langtan efter att se blavalen i naturlig storlek. Och nog var den stor alltid. Inget jag skulle vilja traffa pa under en simtur pa Ljusnarn.

Har fatt reda pa att varan lon ligger pa 5.75 pund i timmen och att vi kommer fa ca 25 timmar per vecka. Vilket vi efter att ha raknatpa detsa kommer inte KNAPPT fa ihop till hyran pa dom pengarna sa pa mandag begar vi oss ut for att soka nagot nytt.  Hall tummarna!

Ikvall blir det film mys och i morgon ska vi med vara arbetskamrater och titta pa fotboll. Blir nog trevligt.

Varen overgick i iskall blast. Hoppas pa battre vader i morgon.


Var i Januari

Japp. Tro det eller ej men varen har kommit till London. Svettades nastan nar jag var ute i Hyde Park nyss, solen skiner och det borjar bli gront. Plus att nar vi var ute och shoppade igar (endast trakiga saker som arbetsklader) sa hade det kommit massa varklader och var skor. Langtar till min forsta lon som kommer pa torsdag! Hoppas dock att man inte blir besviken.

Varan boende situation borjar bli jobbig. Iaf for oss TRE som delar pa en dubbelsang. trangt som fan sa jag har sovit pa soffan de senaste natterna. Inte nog med det sa tror jag att jag borjar fa somnproblem. Jag har gatt far att kunna sova varsomhelst narsomhelst till att ligga vaken till 5 eller tillochmed 7 utan att ha somnat. Detta ar dom kvallarna nar vi gatt och lagt oss UTAN alcohol i kroppen (vilket ar ganska tragiskt) och sa har vi en liten snarkare i varan lilla familj som drar stora stockar.

Sa vad har hant.. Jobbet gar bra aven om det ar ganska segt vissa dagar och jag kanner redan att jag borjar trottna. Ska soka lite annat. Vill har en storre utmaning. Varan boss ar dessutom en liten trakmans och sager itne sa mycket. Dock har vi en skotte som kommer in lite da och da sa vi far lite ogongodis.:)

Veckan har varit tuff da det blev utgang i fyra dagar plus jobb pa det. I gar var det australiens nationaldag sa vi var pa en hemma fest i East i sondags. Kom hem igar med smink i hela ansiktet och en australiensk flagga tatuerad pa kinden. (Bara en gnuggis men det var svart nog att fa bort)

Nu ska jag handla mat och sen blir det hem att stada och gora en por rensing. Huden blir ju inte alltfor frash i den har skitiga luften.

Kul att ni kommenterar mina trogna lasare:) Fortsatt med det! Saknar er!


Regniga London

Igar var det manhunting pa Roadhouse som gallde. Skit kul.

Ikvall ska jag jobba min forsta kvall och inte nog med det sa ar det FREDAGSKVALL. Men det gar nog bra. Fick mina tider igar och kommer bara jobba 6 dagar i januari men jag hoppas verkligen det blir mer nasta manad. Sen fick vi ocksa reda pa att vi far ha vilka klader vi vill och att lonen kommer i ett litet kuvert varje torsdag. Soft att slippa fixa bankkonto for det verkar ju vara mer eller mindre omojligt da vi inte har nagot bevis pa att vi bor i lagenheten. Inte heller kan vi skaffa international insurence number. Bara massa krangel.

Nu ska jag bara kika igenom aftonbladet och sen ga hem och gora mig redo for kvallen. Det regnade nar vi gick hem i natt sa jag ser mer eller mindre ut som en slickad katt. Wonderful.

The Carpenters Arm

Efter mycket om och men sa hittade jag tva matchande skor i varan skokorg (dar 5 tjejer har sina dussin skor) och masade mig ivag till internetcafet. Viktigt ont for jag var ju tvungen att tala om att jag fatt jobb!! Jag och Johanna var ju ute i mandags och delade ut CV till hoger och vanster och en liten engelskpub vid namn The carpenters arm ringde oss redan efter tio minuter. Sa jag gjorde min forsta dag igar. Mycket charmig liten pub med manga stammisar. Det som jag dock tyckte var lite synd var att dom inte gor nagra coctails utan mest har 100 olsorter. Men men, det ar ju en borjan iaf.  Och det basta av ALLT ar att den ligger 2 minuter GANG fran varan lagenhet. Vilket betyder att vi kan sova lange PLUS att vi spar in ganska mycket pengar pa kollektivtrafiken. Najs sager vi.

Igar var aven dom andra tjejerna pa IKEA och kopte lite nyttosaker till varan lilla lya. Nyttosaker och gottesaker sa klart. Marabou, bilar och lantchips. MUMMA. Men det ar slut nu.

Nu ska jag gora mina sysslor pa natet sen ska jag faktiskt lufta mig lite i Hyde Park. 

xoxoxo


amika

Lordagen blev inte riktigt som vi hade tankt oss. Elin drog med oss till amika dar vi forsokte hitta hennes promoterkontakt men utan resultat. Sa vi tog vara fina klanningar och gick till McDonalds. Vi ger det ett nytt forsok pa onsdag. Dock var vi ocksa pa Collection. Ett fint stalle som vi med vara outfits faktiskt passade in men vara souls gjorde det inte.

Igar var vi i Camden pa marknad. Mycket speciellt stalle med alternativa manniskor. Det anda jag kopte var dock thai till lunch och 8 bitar vanilj fudge for £2.50! ATTA bitar. Rena rama ranet men jag at med andakt.

Nu ska jag skriva ut 20 sidor med mitt CV sen ska jag ta Johanna i armen och ta tag i vara liv. Ska vi fortsatta leva i denna stilen sa ar det verkligen dags for ett jobb. Hall tummarna!


Heaven IS a place on earth

Jo vars! Nu ar jag antligen frisk! Eller frisk och frisk var val att ta i men forskylningen far jag val leva med.

Igar var vi, efter nagra ol pa Nordic, ANTLIGEN i en taxi pavag till gay stallet Heaven. Utan att behova overdriva kan jag saga att det var en av de roligaste kvallarna pa lange. Oppna och snalla manniskor. Vi dansade fran det att vi kom dit kl 2 tills dom stangde och dom slappte regn over oss kl 4. Haha. Regn. Coolt.

PS. Inatt sov jag utan strumpor for forsta gangen sen jag hit kom. Varen ar har!


Snorigt

Febern haller i sig, halsen ar svullen och snoret rinner. Plus att det blev hosta i natt. Usch. Nu far det vara slut pa det har elandet.

Var pa arbetsintervju igar pa en club men tror INTE det gick sa bra. Bade for att det inte kandes sa igar da jag inte ens hade nagon rost och sa har dom inte ringt idag vilket dom skulle gora. Sa det ar bara att fortsatta leta da med andra ord.

Take care.

Grattis till Lisa i efterskott!

Varsmak

Vaknade i morse (formiddags) med feber och huvudvark och funderade pa om jag skulle vacka carro sa hon kunde hamta alvedon men ack sa elak kunde jag inte vara. Sa efter mycket om och men sa sjonk febern lite. Tack gode gud for varktabletter. Men det ar ju inte konstigt att man blir sjuk med tanke pa kylan. Det ar kallt nar man lagger sig i sangen och att duscha ar en riktig pers. Fast man har pa det varmaste sa hinner vattnet bli kallt innan det nar fotterna. Men det galler att tanka positivt att det gar at ratt hall nu:)

Igar var tanken att vi skulle pa Heaven (gayklubb) men det var "membersnight" och tydligen sa var vi for hetro for att vara medlemar sa det blev The Roxy istallet. Inte mycket att hanga i julgranen.

Idag har vi varit lite svenska och besokt svenska ambassaden (det var dock stangt), Svenskaffaren Totally Swedish (blev grymt sugen pa rakost och cheese balls men det var ju inte gratis direkt) och sa var vi pa svenska kyrkan och tittade efer jobb. Dock utan resultat.

Nu ska jag soka jobb sen handla krubb.


21

Ett ar aldre men inte blev man klokare for det. Dar spriten gick in gick vettet ur och jag ar aterigen utan korkort. Det suger. Jag hatar verkligen att fylla ar. Man har sa stora forvantningar och aven fast det var en dunderkvall sa ar tanken pa att det ar ens fodelsedag tung. Vet inte varfor men det bara ar sa. "Ett ar narmere 30 syrran" sa lillebror. Japp nu invantas 30 arskrisen som jag antar kommer komma samma dag jag fyller 25. Haha.

Tack for alla gratulationer. Det varmer:)

Nu ska jag ga och kopa frukost sen hem och dra nagot gammalt over mig tills det ar dags for utgang igen. Klubba i kvall.

Ett Stort grattis till MEJ, Sanna Angelroth, Jakob Sandvik och Elvis.


Sex and the City

Krangel krangel krangel. Vi far inte den nya lagenheten for att tva av oss inte har natt jobb. Vi blir itne av med varan nuvarande lagenhet for att vi hyr av en man som hyr ut olagligt. "Man far inte bo fler av tva i varje rum", "Man far inte anvanda vardagsrummet som sovrum", "Men far inte bo med blandade kon om man inte ar ett par". BULLSHIT.

Vi pratade om att aka London eye men med tanke pa att jag inte ens klarar av att aka rulltrapporna till tuben utan att fa svindel sa tror jag nog att jag far sta over. Det tar ju andra nagon timme. En timme av skrack.

Fortfarande kallt men vi raknar pa att det i slutet av Januari blir varmare. Tills dess ar storsta fragan vem som ska va stora eller lilla skeden.

Roadhouse

Nyarsafton blev lite knasig men helt okej. Vi var pa Nordic bar (Var tva tjejer jag bor med jobbar) En av oss deckade pa toa innan kl 12, en av oss satt ute i kylan och madde daligt, och jag var enormt packad. Men sa kan det ga nar man nastan dricker gratis och man har en shot i handen mest hela tiden..

Daremot dagen innan var vi pa ett stalle vid namn Roadhouse. SA lyckad kvall! Grymt bra stalle med duktiga och sota bartenders, retro inredning och liveband. Det var sa bra att vi bestamt oss for att ga tillbaka dit idag!

Gardagen var det Sex and the City maraton och vi var bara ute en snabbis vid 20.00 for att handla mat.

Det ar fortfarande svin kallt och man sover i fosterstallning med en nasa rod som Rudolfs mule sa vi ser framemot flytten.  Ska kopa vin nu for en dunder kvall! Ciao!

RSS 2.0