We kiss and make out

Vaknade kl 11.20 och ville bara DÖ. Världes mest trista väder så motivationen för att göra något vettigt försvann ganska snabbt. MEN tog en kort promenad och ska snart "provpacka". Yepp. Plannering är nått för mej det.
Men nu är det bestämt i alla fall så det är bara att börja hålla lite hårdare i pengarna så jag klarar mej en stund. Köpte en kamera för sisådär alldeles för mycket pengar men antar att det var ett nödvändigt ont.

Dan före doppare dan åker jag till London för att leva och ha kul. Slut på sparandet för en stund. Ser framemot det!

Skänker en tanke till  min thaikärring och thaibröderna och hoppas dom njuter ordentligt de sista veckorna innan det är dags att komma hem och möta verkligheten igen.

En puss även till mina Örebro tjejer. Hoppas att dom har en wonderful lördag!

The hood

Rekord i målning idag! Eller det hade varit om allt hade gått felfritt. Men i mina ögon så var det nog ett rekord minsann.

Har försökt tagit tag i att stabilisera vikten lite med dagliga promenader men det går inte åt rätt håll. Saken är den att det är så mörk hela tiden så vågar inte riktigt mej på de vanliga vägarna. Det är inte rånare, mördare eller våldtäktsmän som skrämmer mej inte, utan DJUREN. Alla älgar, björnar och bävrar (japp man har sett bävrar runt finnhyttan) som man inte vet hur man ska handskas med gör mej illa till mods. Och sen tyckte jag inte att det skulle vara så roligt att gå fram och tillbaka på byn i nån timme så gick till ICA och åt tårta istället. Men en dag så ska jag ta tag i det där. Jag menar.. snart är det väl sommar tid igen?


På flykt från sig själv

Just nu känns allt bara knas. Invecklat och konstigt. Och tråkigt.
På det så har jag beslutångest och som pricken över i:et känns det som det är en sjukdom på väg. Om någon snäll jäkel kunde ta ansvar för mina val i livet så skulle allt gå mycket smidigare.


Womanizer

När man står kl 14.00 i en skylift och känner hur svetten börjar lacka i pannan och spyan är halvägs upp i halsen börjar man överväga om det var värt att ta dom där sista ölen. Men ändå så hamnar man ofta i det läget.

Dock så är man snäppet vassare än karlarna man varit ut med senaste tiden. TVÅ helger i rad har man mött dom som inte kommer till jobbet dagen efter. Sunkigt? Klent? Tror även det kan ha med mina motton att göra.  Men hör världen! Mina motton gäller bara dom som är hård nog att klara dom. Sen kan man alltid hålla sig till "salongsberusning".

Postkodsmiljonären

Hamnade framför postkodslotteriet ikväll (vilket jag i vanliga fall hatar för att frågorna är för svåra) men idag var det någon "syskon special" och teoretiskt sett har jag redan vunnit 10.000 kr till fattiga barn! Behövde inte ens se svarsalternativen!
Innan ni blir alltför  impade kanske jag ska tala om att det var deltagare som var något yngre än mej.. men stolt ändå.

Har äntligen fått bort den mesta vita färgen på kroppen men håret är halvt omöjligt. Men känns lön löst när man kommer blli lika färgad och grann i morgon! Yepp vi är ikke klara på meritor än. Och det kan dröja.



 

Heads over heals



 


Walk away

Denna mörka årstid är ganska deprimerande. Speciellt som arbetslös när man sover halva dagen och det blir mörkt efter frukost. Men jag har umgåts med min Asus hela dagen och sett hela Friends season 10 så nu är det avklarat. Underbar serie när deperitionerna börja krypa fram.

Har kikat lite på flygbijetter och priserna skiljer väldigt mycket så har svårt att bestämma datum. Åker jag innan jul sparar jag 1500 kr. Ganska mycket. Står inför valet eller kvalet. Ska sova på saken.

Nu ska jag till papps och tigga mat. Hoppas det bjuds på nått mumsigt


In love

Nu har min älskling kommit till mej. Han är så snygg att jag dör. Blank och smäcker. Jag vill bara ta på honom men törs inte. Så försöker tänka på annat för att inte göra något förhastat. Det är svårt. Vill bara röra vid hans utsida och känna pulsen från insidan. Trodde aldrig jag skulle få känna sånna här känslor igen. Det pirrar i magen hela tiden. Tittar och tittar men rör inte. Jag lovar. Ögongodis. Baby har kommit till mamma.



Asus Eee 1000H

Fröken Stålnacke

En upptagen kvinna. Man får tillochmed lov att beställa telefon tid men dom blir avbokade hela tiden. :( Hoppas mina chanser är bättre ikväll.

Har precis kommit från solariet och luktar nu som grillad kyckling. En DÅLIG sådan. Det var underbart skönt och mer än nödvändig. Det funkar inte att vara så blekfis att man lysser upp i höstmörkret.

Igår fick jag en uppenbarelse. Det jag alltid trott varit en meter var inte en meter. Enligt perfektionisten så skillde det en fot. "oj" EN fot. Vem bryr sig?

Lovely Tuesday

Regn regn regn och mera regn. Vad trött man blir. Inte ens en promis kan man ta utan att drunkna. Idag tog vi en lång sovmorgon (fram till lunch) för att vi är klena människor som inte är vana med hårt arbete. Vi brukar mest äta mackor och måla naglarna. Och så kasnke det har lite att göra med sjukdommar som invarderar landet denna årstid. Så en "Krya på dej" hälsning till min kompanjon får jag väl föröka klämma in

Kasper är världens sötaste. (När han är snäll). Igår hade han varit i skogen med mormor och släpat hem något som var för honom en julgran och för oss med liiite längre livserfarenheter så var det en tall kvist som han nu klätt med tomtar.

Kiss (som i puss inte som i piss)

Skandal!

Minst sagt skandal. Fredagens idol utröstning är ett skämt. Man blir alldeles förbluffad. Okej. Robin E kasnke inte var en vinnare av idol 2008 men det finns dom som är så mycket längre därifrån än vad han är. Jag blir förbluffad. Om alla föräldar uten i tjocka Sverige slutar ge alla små töser penagr till telefonen så är det ingen annan dom skickar iväg knepiga röster.

Fy skäms


Regn och rusk men glatt humör

Vaknade av att jag hade en öken i munnen. Vin kvällar kan resultera i sånt så jag gick upp och soda streamade lite vatten sen var jag på gång igen!
Ikväll blir det utgång. Jag hoppas att det går bättre för oss att komma in i Göteborg än i Örebro. Annars finns det två alternativ: 1. Bli en mer allvarsam människa och nykterist 2. Flytta till Grängesberg och leva för kvällarna på stopet. Där kommer man in och man så kryper över tröskeln.
Time will show. Vi får försöka hålla oss i sulorna.

Fiiiilm och sen iväg till hon den där


Ingared

Två dagar utan att blogga är en synd för en aktivbloggare. Men då jag bara har ett fan så kändes det onödigt att skriva eftersom jag har varit som en igel på henne de senaste dagarna. Jovisst! Här är jag i storstan och lever ett liv som hemmafru (utan man). Men gillar det. Långa sovmorgonar, ingen stress och massa shoppning.

Igår skulle vi på stand up men efter mycket om och men så blev det inte så utan vi gick på bio. En helkväll på något som ska vara Sveriges största SF biograf. Vi åt middag, köpte massa gott och såg Saw 5. Nu är det dags att sluta göra de filmerna för det var lite av ett skämt. Vissa av oss var tillochmed nära att slumra till. Men det var trevligt ändå.

Nu ska vi snart till Svenska mässan och få insperiation för framtiden. Först till havet en sväng och till kvällen ska jag till kusin vitamin!


I drive myself crazy

Jag trodde jag hade träffat världens segaste människa för flera år sedan men jag hade fel. Jag har mött henne nu. LISA.
Vad gör en människa för att lyckas vara 1 h och 45 min försenad? Jo.. SOVER. Så avis. Men vad vore hon om hon vore i tid? ja.. en annan människa och hur charmigt är det?

Det blev röj hos grabbarna grus i helgen med tanke på att gå ut. Helt förstörd över att få veta att det var 23 årsgräns !! Som jag sagt så spelar det ingen roll hur gammal man än blir så är det alltid fel ålder. Så vi får väl gå till tråkiga bajs Klaras för att ta oss en sväng om men tyvärr var Lisa så full och odräglig så vi kom inte in. Haha. Vakt fan.

Det var meningen att vi skulle jobba idag men det blev hastigt ändrade planer så vi tar snart tåget mot Göteborg! Göra? Det visar sej!


I give Love a bad name

LÖRDAG! Visst är det uuunderbaaart! Känns som vi jobbat hela 24/7 det senaste dygnet och det är fan inte långt ifrån. Men det skrammlar fint i kassan!

Fick ett SJUKT samtal idag. Så sjukt att man knappt tror på det när man hör det. Jag Skulle inte göra det iallafall.
Det var en stockholmskille med bögig accent som sett min annons om boende (en historia vi tar en annna gång) och sa att han hade ett ledigt rum i en lägnhet han delade med en tjejkompis. Men istället för att prata om det så pratade han om sig själv, sin kuk, vad tjejer sa om den när dom såg den stå. "Är det okej med dej att se kukar? Jag gillar att titta på tjejer och tycker det är viktigt att hon som ska flytta in är snygg" "Är du snygg? Har du stora bröst? Har du kort så man kan se hela dej?"
Jag blev helt paff och försökte så smidigt som möjligt prata bort hans knepiga frågor. Men han malde på om sex historier och hans maskineri. Tillslut gav jag upp och sa att jag var tvungen att gå och duscha.. "Ja jag med.. Måste på toa... Blir helt konstig när vi pratar omsånt här"
VI?! Det var ju HAN som tjatade hål i öronen på mej. Men inte nog med det utan han erbjöd sig att skicka en bild på sej. Och jag fick själv välja om jag ville ha en med kläder på eller en som han visade upp sin stolthet. i Erektions läge!!

Jag hoppas för hans skull att han drev med mej för annars är det synd om karl. Men som sagt. sjukaste samtalet jag haft med okänd människa.

En Puss

Till min bästis Sofi som har gått och blivit sjuker. Krya på dej bejbi!<3

Ett liv En chans

Dra mej baklänges vilken otur man kan ha: Inget nyårsfirande på Östersjön. Nej ikke sa nikke. Varför? 21 ett års gräns och INGA undantag. Gaah. Spelar ingen roll hur gammal man är, man är alltid ett år för liten.

Hursomhelst så vann Obama nattens val och världen drar en lättandes suck. Nu kasnke det blir ordning på torpet igen.

Dagen har bestått av städning och lunch hos farmor. Min farmor är bäst på mat. (Så länge hon håller sig borta från nymodigheter som spagetti med köttfärssås eller mousakka).
Annars fortsätter funderingarna om vad som ska häna och ske härnäst.

Har i alla fall separationsångest från min Bellis. Hatar att hon har det varmt och skönt och jag sitter här och inte ens har nån att promenera med.

Valvaka

Ja i natt smäller det! I natt får vi veta USA's, världen och Våran framtid. Mycket spännande! Heja Obama: Ung fräsh och nytänkande. Det gillar vi. Såg att Filip och Fredrik ställer upp på valvaka på kanal 5. Får se om man är vaken tills dess.
Har på senare dar blivit lite av en blandning mellan tonåring och pensionär. Jag går och lägger mej tidigt för att jag är trött men går dessutom upp SENT. Tror det är jag som är klen mot antibiotika! Men nu är det slut på eländet! (Peppar peppar)

Ja dagarna går på som vanligt och idag ska vi boka inför nyår! BÅTRESA. Vi har talat och talat om denna båtresa så vad är inte bättre än att slå två flugot i en smäll och ta det på nyår? Ja inget är så mycket bättre och smartare.

Idag ska jag säga upp mej från mitt jobb. Mitt städjobb som jag haft i 2 år om inte mer. Ska bli ljuvligt skönt!

"Who needs a heart when a heart can be broken"

Singstar är ett mycket roligt sällskapsspel och i fyllan och villan tror man på allvar att man är självaste Britney Spears. FRÄNT.

Hur som haver så spendearde jag helgen i ett mindre vitt landskap med lite Idol och vin i Alingsås på fredagen för att sedan på lördag åka till Lisa och snenäsan i Göteborg för Halloween party! MEN det blev inget Halloween party. Nått efter vägen gick snett. Men inte var jag alltför ledsen för det. Det var en FRÄN kväll.

Och så fick jag nyss veta att min kära mor har varit på sjukan i helgen efter något som dom trodde var en hjärtattack. "Åk ambulans hit" säger sjuksköterskorna. "Nej jag tar bilen" säger mamma. Hon är som en förvuxen bäbis när det gäller hennes hälsa och jag blir så sur på henne. Som tur var så var det inte en hjärtattack men nytt levnadsätt står som prio ett. INGET kaffe, INGA ciggisar och MER rörelse i vardagen var doktorns rekommendiation. Som jag verkligen hoppas hon följer. Jag är för ung för att klara mej utan mamma.

RSS 2.0