Abslout ingen bloggare

Nix, Jag medger att jag är en av de sämsta bloggarna men känns som det kvittar.

Har ju nu gått och blivit arbetslös och därmed lim beroende. Har för första gången tagit tag i att börja och nästan avslutat ett HELT fotoalbum. Har i någon vecka nu varit mycket kreativ i flera timmar av dagen. Men snart är det klart vilket faksitk ska bli otroligt befriande då jag nu knappt orkar använda min hand längre.

Hur som haver så har jag fått lite extra dagar på ICA vilket gör mig mer gott än ont och ännu bättre kan mitt bankkonto må.

Nedräkningen för Australien har kommit under en månadsstrecket och jag har fixat visum, körkort och vaccinationer. Är det för tidigt att börja packa? Minst sagt är det dags att börja svälta efter marken så man slipper skrämma australienare med att aldrig våga åka till Sverige.

Nu ska jag fortsätta klistra. Kommer förmodligen vara klar lagom tills det är dags för sängen. Om jag inte tröttnat innan dess vill säga.

Pillerill!


Vampyr hysteri

Vampyrerna har tagit världen med storm förtillfället. Alexander Skarsgård hetsar upp flickor och nyblivna kvinnor då han medverkar i True Blood och vår allas älskade Edward Cullen får pulsen att stiga trots en ganska värdelös film men ack så het i böckerna.

Bakis bugaren var lite av en besvikelse och inget jag rekommenderar. Lyckades bli full igår och mycket stolt över min insats. Nu blir det True Blood för hela söndagen och kanske en liten liiiiten choklad bit. I morgon är det återigen dags att försöka göra något radikalt för den kommande bikini säsongen. So close I can feel the butterflies in my stomach.


RSS 2.0