"Du ser kåt ut" "Tack"

Det är pinsamt, sorligt och ångestframkallande vad dåligt kondis jag har. Mer eller mindre ett skämt. Frågan är inte OM utan NÄR jag kommer ge upp min spring karriär.

Nu ska jag vänta på att Kajjan ska komma med margarin så ska vi göra Negerbollar [Niggerballls]. Eller som vi också kan kalla dom. Mini Kajjor.

Träff zero

Vaccinationcentralen ville inte svara och då de bara har öppet mellan 10-12 så vet jag inte när man ska klämma in det nästa gång. Har alla semester eller vad är det som pågår?

Listan har härmed blivit uppdaterad så har nu återigen simmat förbi Johanna som ligger och plaskar i strandkanten. Hoppas på att hon tar upp sig igen så det blir lite match av det hela.

Nu ska jag äta lite brie sen är det dags att göra sitt bästa med utseendet för jobbet. Eller lukten iaf.

Telefonkö ICA banken

"Där några samtal före men det är strax din tur" Strax min tur. In my ass.

Får se om det tar lika lång tid att komma fram till vaccinationscentralen..

När den lediga dagen är slut innan den ens har börjat

Måndag. Lika jobbigt med måndag när man är ledig som när man jobbar. Undra varför. Kanske just för att det är måndag, det har alltid varit så och det kommer alltid att vara.

Idag blir det att försöka utnyttja dagen så bra som möjligt. Om jag har tur så kasnke jag får hälften av det jag planerat gjort.  Jag ska städa, diska efter jonas och hans crew, försöka få lite upppgifter av Jannicke men hon verkar inte vara  intereserad av min 11.000 så jag ska väl inte tjata, sen ska jag ut på den där "kom-igång-spring"-rundan. Antingen gör jag den om jag inte orkar vänta på Plook som tydligen ville jobba ¨på lungkapaciteten.

Hmm. Kanske ska jag gulla med min lilla LIsa-Fisa senare.


Hyllningar

Jag vill bara hylla mina nära och kära.  Vi börjar med Bella som fyllde 22 år i Fredags och tacka för en helt okej fylla.


Sen vill jag Gratta min mor som fyllde nått mellan 40 och 50 igår, hoppas ni får en bra semester och ring innan ni kommer hem så man hinner städa.

Sen vill jag hylla mig själv. För att jag svalde spyan och överlevde gårdagen. Sorligt men sant. Jag är ingen hårdning längre.


Barnaben

Kusin besök igen! Denna gången är det familjen Anttilla och däribland den lilla skapelsen Emil. DÖ söt. Hur gulligt är det inte med en liten kille med knubbiga ben och änglalockar som hoppar runt, sjunger till Pippi och gör allt för att få korkade vuxna att fatta vad han säger. Blir alldeles varm i hjärtat.

Sista kvällen de är här så det blir snask och nya Wallander. I morgon blir det antagligen en öl eller två då lilla Bellis fyller år! Se vad som står i förfogan till oss.


Tack och hej!


Sömntuta

Jag längtar så ini norden på en dag då jag kan sova sova och sova. då inget stör min sömn. Varken min rastlöshet eller bakfylla. Bara ligga i sängen hela dagen och snoza. Japp. Det ä rmin dröm..


"Förstånder har sina gränser, endast dumheten är gränslös"

Att vara eller ikke vara sexuellt aktiv

Att folk har sex det fattar man ju. Folk avlar ju ungar som bara den. Hur mycket är ju då en annan fråga.

Sen finns det ju de som är som mej. Jag lever som en ensamstående mamma (utan barn då) som jobbar, diskar och tvättar. Sen när kvällen kommer går jag och lägger mig som en pensionär med min bok (som faktiskt är på engelska, trodde jag var grym på språket eftersom jag kunde läsa den men om sanningen ska fram så hittade jag den i ungdomshylla på bokhandeln i London. Man kan säkert jämnför den med att läsa Sune på svenska.) och grider mina otroligt sexiga ben som snart är uppe i en centimeter långa hårstrån.

Försökte ta tag i mig själv och frächa upp mig så köpte en hårfärg för att arbeta på Linsey Lohan färgen men istället blev det mer år Amy Winehouse hållet. Perfekt. Blev arg och gav upp allt. Därpå de långa hårstråna. Men nu är det nog snart dags att ta ann hygienen.

Hör och häpna. Jag har börjat springa. Eller ja. Nått i den stilen. Arbetar på flåset iaf. Hittade ett 6 veckors schema med intervaller så om 6 veckor är jag redo för Maraton. Eller kasnke klarar finnhyttan utan att dö iaf. Time will show.




Pengakåt

Min ända lediga dag denna veckan var Torsdagen. Men hur kul är det att vara ledig tänkte jag och nappade med en gång när Lisa erbjöd mig extra jobb på Vent och Smide. Vi skulle göra rent några filter som vi hade gjort i höstas och skulle max ta några timmar. Va fan tänkte jag, har väl inget vettigare för mig. Vad jag inte räknade med var att det blev sen Karaoke och vin på onsdagsnatten PLUS att det var fler filter än förra året. Aja.

Vi kom iaf överens om att om vi räknade med 2 - 5 minuter på varje filter så skulle vi vara klara till 12. Fett najs. Hela eftermiddagen tillgodo. Hur som haver så tog det 30 minuter för TVÅ filter så jag fick inte krypa ner i soffan förrän framåt 17.00.

Till råga på allt så lyckades jag snubbla över ett dubbelpass på ICA idag då lilla Philip skulle till karlskoga. Undrar om han glömt bort att han skulle dit då han nu sitter två vångingar ner och tittar på film. Han är en fis.

Flygfän

Igår hade vi, trotts Fredrik syn på det hela " Slöseri på tid" en kubb match. Vi var feministiska och spelade som vanligt tjejerna mot karlarna där karlarna tog hem segern. Inte så konstigt när man byter regler som gynnar dom UNDER spelets gång. Jag var dock inte så ledsen för det då jag snabbt som tusan kunde fly undan myggen. Eller KNOTT som pappa säger. Jag skiter fullständigt i vilket för de är lika irriterande oavsett art.

Jag älskar att jobba så jag jobbar hela tiden. 8 till 21 står på schemat idag. Tror jag ska fråga om jag inte finns något att göra natte tid. Lika bra.

Skickade ett mail till Jannicke angående Australien resan. Dock blev det till en Jannicke Sjästedt i stället för Berghold och hon var tydligen inte alls sugen på att åka dit.. Kan man ju fråga sig varför. Hon kanske typ är ihop med någon.

Tack och Hej.



 


Back to life, back to reality

Men jag är inte bitter. Inte alls.

Livet rullar på som vanligt. Inga större händelser eller utsvängningar från vardagen. Fruktansvärt tråkigt och är rädd för att bli självmordsbenägen. Nej då. Så roligt ska vi inte ha det.

Somsagt. Dagarna går från början till slut och jag väntar med spänning på att det ska ramla ner en miljon i huvudet på mig eller något. Eller några hundra tusen iallafall. DÅ skulle jag ha tagit en weekend till London och bjudit med Fru Altergren, Fröken Beghold och Morsan Elin för en liten reunion. Nu behöver ni ju inte bli exalterade över det för sannoligheten att detta skulle hända är inte så stor. Tanken som räknas så ni kan ju låtsas och bara vara allmänt tacksamma.

Idag blir det besök från söder. Therese och Vickan inklusive respektive kommer och stannar till Torsdag. Inte för att jag kommer hinna se skymten av dom så mycket men vi ska iallafall sova i samma hus. WOW.

Återigen kvinna

Efter lång lång tid så jag min kvinnlighet kommit tillbaka. Man kanske borde bli glad och lättad men trivdes bra i mitt okvinnliga liv.

Igår var tog jag med mig ett GANG och drog till öret. Där vi hälsade på Oskar en snabbis, träffade Annso ännu snabbare, kikade in och såg till att Plook skötte sitt arbete och avslutade med Pizza på Nobel och film hos Kaj.

Livet i Kopparberg är som en berg-o-dal-bana. Ibland är det okej och ibland olidligt. Tack gode gud för allt jobb man kan få. Som idag. Extra cash..








NU gäller det.

Ledig dag i morgon! Synd bara att man inte vet nått bra sätt att spendera kvällen såhär före ledigheten. Ska iaf ta en promenad. London-hull är envist hull så gäller att ligga i. Går dock plus-minus-noll då man är en baddare på att äta gottesaker.

I morgon gäller det Jannicke. I morgon smäller det.

Vill också önska Murran välkommen till Sverige där han sitter med Elin på en liten ö i Smögens vatten.

RSS 2.0