Sjukdommar, elaka sjukdommar

Jo visst. Jag som alltid trott att jag är en sån där frisk och kry människa som bara är sjuk max en gång om året har haft så fel om mig själv. Nu har jag åter igen tagit till mig lite sjukdommar. Det började i måndags med att jag hade oerhört ont i kroppen för att de senaste nätterna bli feber svettiga. Inte nog med det så har halsen svullnat så jag inte ens kan svälja mitt eget saliv. För att utesluta svin influensan så drog jag mig iväg till ett av alla sjukhus i stan (Tack till Elin som-då jag knappt kan prata- ringde till ambassaden och fick närmsta sjukhus) och har nu fått någon  penciliin som förshoppningsvis börjar verka snart.

Elin fyller ett år äldre idag och blir 21, välkommen in i klubben, och fick ett playstation 2 av sin boss. Något som kommer bli en drog för oss. Om bara febern går över så kan jag ju spela Hugo hela dagarna. HA. Livet är inte över.

Vi har kommit in i besöksperioden. I fredags kom Elins Jonhatan och i lördags kom Elins Anna. I morgon kommer johannas kompisar och stannar tills på tisdag då Elins bror Anton kommer och byter av dom. Nu är det fart på torpet igen!

Jag ska nu hem och lägga mig i min nya säng (soffan) och knapra tabletter. Adjö

Nedräkning till helg


 



Solen är tillbaka till London och jag struntade återigen i den länge planerade promenaden, köpte McDonalds och träffade Jannicke i Hyde Park istället. Jobbet suger än då det fina vädret bidragit med att folk hellre tillbringar sin lediga tid utomhus istället för att dricka öl på Coach and Horses. Jag missunnar dom inte. Hade TRE bord idag under 3 timmar, fruktansvärt segt och låtsades städa hela förmiddagen. Dock har Daniel Maile kommit och räddat mitt liv, en hyggig bög som gör dagarna mycket roligare. Vi hånar alla och är allmänt klumpiga båda två.

Tillbaka till helgen. I fredags skulle vi gå till Fire men som vanligt blev det ändrade planer och vi blev kvar på Carpenters tills alldeles förlänge. Det var iaf 50 års kalas och det bjöds på kareoke och tårta. Jag kom dit i fin form och genast började stammisarna prata om att de ville ha ett ABBA framträdande av Johanna och Sofia. Ikke sa vi. Sofia som börjar känna sig själv vid det här laget lovade att hon inte skulle stanna länge för hon visste minsann hur det kunde bli. Och mycket riktigt, ett antal Stella och någon jägerbomb innanför västen så stog vi med varsin mikrofon och galade till Dancing Queen. Jag kunde dock bara refrängen så stod mest och nynnade. Mycket varcket.

Efter jobbet i lördag följde jag med gullet Daniel på en liten pub runda. Blandannat besökte vi en Gay pub där jag kan lova att jag var enda tjejen och funderar fortfarande om dom ens hade tjejtoa. Sen drog vi till hans gamla pub, öppnade
en tab som sedan hans pojkvän fick komma och betala och så fick jag efter mycket om och men tag på Jannicke och Johanna som var så utomsig av oro (jag hade glömt mobilen hemma) att de hade ringt varenda Coach and horses i stan och hade tillochmed letat upp nummret till polisen. Gulliga dom är som bryr sig. (Jag vet dock att det som oroade dom mest var hur de skulle klara av sista hyran om jag inte skulle komma tillbaka) Jag drog iaf med mig bögarna till Evelyn Court, därifrån drog  vi och hämtade upp gänget på Nordic och drog till Heaven för att komma hem kl 7.00. Blev väckt kl 14..30 åt pizza och fick veta att jag bad Elin dra åt helvete  när hon försökte  väcka mig kl 12. I sömnen. Tror hon.

Söndagen utnyttjade vi till max. Efter att äntligen blivit av med Elin ,som skulle ut på äventyr, så tog vi varandra i hand och gock för att köpta några filmer. Kl 10 var det pang i säng och hade då varit halvvaken i 7 timmar. Tycker det är härligt att man verkligen tar vara på veckans ända lediga dag.

Antal döda möss: 7
Viktnedgång i kilo: 0
Vikt uppgång i kilo: Vill inte prata om det
Ekonomi: Var tvungen att räkna kopparmynt för att ha råd med en cola


 


Upp som ett solsken och ner som en pannkaka



Natten till lördag gjorde jag och Jannicke det bästa för att hålla oss vakna tills Bella skulle anlända genom att titta på 300. Det gick inte så bra så yrvaken sprang jag runt och letade efter en vilsen svensk och hittade henne tillslut utanför banken. Efter en stor kram så gick vi babblande iväg hem och rätt som det är utbrister Bella: "Vem är det där?" åt en blond tjej som ramlar in i mig. Lite smått irriterad över fulla tjejer så puttar jag på henne och ser några kända ansikten på en uteservering brevid. Så ramlande poletten ner och jag försvår att det är inte vilken full blondin som helst inte utan det är Lisa. Och med sig hade hon Stefan och Marcus. Har nog aldrig blivit så överaskad. Det var nästan lite läskigt. Eller så var det kontrollfreaket inne i mig som släppte lös och det här var ju inte riktigt vad jag planerat för.

Vi hade en mycket mysig helg med middagar på Hard Rock och lite sightseen. Bella och jag gick tillslut och kändis mingla på Madame Tussaou (jag och stavning) och mössen var inte framme på hela helgen. Tills igår. Massgraven i brandtrappan har växt och nu ligger där sammanlagt 4 familjemedlemar.

Jag och Jannicke ligger nere i en stor depression-grop och kravlar occh vet inte alls hur vi ska ta  oss därifrån. Vi har funderat på att ta till repet men eftersom vi är panka så tänkte vi att fönstret kanske är ett billigare alternativ. Boven tiill depressionen tror vi är pengar. Pengar är något som alla skulle må bättre av att det inte fanns. Mötte Jannicke på Carpenters efter jobbet och enades om att det skulle vara mycket bättre om solen försvann och det började regna så´kunde man gå hem och lägga sig utan dåligt samvete. Illa.

Som tur var har vi alltid lika glada och positiva Elin som nu ska upp bland Hollywood eliten och konkurerra ut Brittan. Jovisst, hon ska satsa allt på sång karriären och detta är något vi verkligen ser framemot.

Vill avsluta med att tacka mina hjärtan som kom på besök. Hade önskat att jag hunnit träffa er mer!







 


Musproblem

Större delen av Evelyn Court ligan har varit i en liten större svacka. Vissa av oss är på väg upp men själv är jag sjuk och trött. Den största faktorn till denna grupp nedgång är bristen på pengar. Att vi inte ens har råd att unna oss en shopping runda på Primark. Jag menar PRIMARK? Billigare än G-kås.

Elin har blivit seriemördare (vi är enormt stolta) och har dödat 3 möss med sina bara händer. Eller en stekpanna i alla fall. Vi har under denna mus perioden lärt oss mycket och här delar jag med mig av mina kunskaper.

Visste du att..
..om en gravid mus äter gift så blir bäbisarna imuna?
..om man inte slår ihjäl de små liven direkt när de fastnat i klisterfällan så biter de av sig fötterna och springer vidare?
..dom små liven är smarta krabater?

Nej nu ska jag hem och städa iordning lite innan Bella kommer i morgon!

Happy easter!

Garlic and shots

När vi trodde att musproblemet var ur vägen så hade dom rackarna fått ungar. Så nu är dom 3, minst.
Johanna är så rädd att hon inte vågar sova, Elin är mördarlysten och har redan börjat prova olika marinader som kan tänkas passa. Jannicke har en god själ och lät ett av de små liven smita under dörren. 
  Och själv funderar jag på om man ska döpa dom till något. Dom är ju en del av familjen nu kan man säga.

Igår gick vi på en svensk restaurang called Garlic and shots där de endast serverade vitlöksrätter, De hade även vitlöksöl, vitlöksshot och vitlöks dessert. Detta tyckte vi dock verkade lite allt för magstarkt och nöjde oss med en huvudrätt och varsin Stella.

Snart är det påsk  och då blir det besök på Everlyn Court.

Tandvärk

Visdomständer tar kål på mej. Och är det inte dom så är det Ibumetinen som mattar av en.

I tisdags tog vi mod till oss och drog till Roadhouse vilket blev lite av ett fiasko. Folk går tydligen inte ut på tisdagar och så var det en ovärd baksmälla. Igår kom Herr Obama till stan och G20 spatserade förbi jobbet så fick sätta upp en skylt som löd:

Opening hours för Wednesday:
01/04/09
11.30am-13.30pm
17.00pm-23.00pm

We have been advised by The Metropolitan Police to close for the duration of the Anti-war demonstration which is passing throught the area this afternoon.
Sorry for any inconvenience.

David and Jeanette.


Tydligen så har det hänt att det blivit mycket aggressivt med slagsmål och söderkastade fönster men i går var demonstranerna nog lite trötta. Inte så konstigt då de hade börjat slagits redan innan marshen hade avgått.

Musen är tillbaka i vårat hygieniska hem men eftersom musmannen verkade ha något annat för sig och inte behagade komma så tog Elin saken i egna händer och slog ihjäl han. Hoppas han inte har några vänner. Det är jobbigt att stå på en stol och laga mat.


RSS 2.0