Turist

Igar kom Jannike tillbaka fram Svea och med sig hade hon sin van Jennifer sa idag har vi varit och turistat lite. Bl a sa har vi varit pa Hard Rock, Buckingham Palace, London Eye och Big ben. Sjalvklart vart det massa andra saker men det man inte minns namnet pa ar val inte vart att minnas.
Vi tog en sen lunch (eller tidig middag) pa Planet Hollywood. Galen inredning med massa saker och klader fran kanda filmer overallt. Coolt men hogljudt.

Har inhandlat vin sa ska hem och vila lite innan det ar dags att korka upp!

Kiss my lovers


Ett par ben, en mp3 och talamod

Jag horde en gang att endast 20% av Londons befolkning ar engelskman. En siffra jag tror inte ar helt omojlig.

Idag har vadret varit soligt sa har varit ute och promenerat en del. Ett bra satt att se sej omkring. Haller pa att overvinna radslan med duvor. Opalitliga fjaderfan.

Aven skaffat nytt nummer (finally) sa +447531848879 ar nummret om man vill na mig. Ska fortsatta med min CV nu men hoppas att alla har det bra!


Kiss


When the night has come

Fortfarande dodskallt. Nastan varmare utom hus. Haha. Eller mer acceptabelt.

Tog tummen ur roven och drog mig ut for att shoppa nagot varmt till fotterna sa man far tillbaka kanseln och det var GALET. Rean have to stop. Gick till Primark vilket var en guldgruva. HM slang er i vaggen.  Fick ett par tofflor och lite annat som rakade slinka med.

Lite  chips och en cola sen bar det av hem for att knapra alvedon och titta pa film. Tack gode gud for filmakare.

En tanke till Kajjan som sitter och dricker Solbacka och lyssnar pa karlekens noter.:)

Dan efter dan efter doppare dan?

Annurlunda jul men jaag klagar inte. Gick på svenska puben och hängde med två nollåttor på några öl. Det slutade med att jag inte kom hem på 2 dygn då inga bussar gick på juldagen. Men det var väl det samma. Kul med lite sällskap,


I morgon kommer mina sambos vilket jag ser framemot. Ni förstår inte hur KALLT det är i den här lägenheten. Jag sover med luva och vaknar av att fryser, Omänskligt. Man tappar lusten att ens resa sig ut sängen. Jag lever med en överlevnadstradgegi (ursäkta stavning) och har täckt för fönstret med alla överblivna täcken jag hittade. Det är där den kalla luften kommer in. Blir nog bättre. Förhoppningsvis.


Igår var det Boxing day och jag gick på Oxford street för att shoppa lite nytto saker, som tofflor så man kan gå på golvet utan att förfrysa fötterna, det var så galet mycket folk så ni kan knappt tro det. Jag hatar rea. Hatar att slåss bland berg av kläder med alla galna människor. Man kunde knappt gå på gatan. Var bara att följa strömmen och vips så var man i en affär mot sin vilja.

Köerna utanför de stora varuhusen vad också sjukt långa. Nej vet nån vad. Säg till när rean är över så ska jag våga mej ut.


Måste ge mamma lite beröm som blivit så duktig på att skriva sms;)


Julafton

Anlände till London igår, trött som en gris, och ville bara ta mej till lägenheten och sova.

Efter 75 min på buss och yttligare 10 min i taxi så stod jag med min packning utanför

Evelyn. En hackig hiss och en lyhörd korridor bort så hittade jag mitt nya hem. Tydligen

är den fräsch för att vara London vilket är mest sorligt. Hur kan folk klara av att bo så här.

Men jag överlever. Mest jobbigt är köket. Har inte ens kommit på hur man sätter på spisen så

igår blev det take away från Donken. Äckligt.


Gick en kortis på Oxford igår när jag letade efter kontantkort. Galet mycket folk och sjukt mycket

affärer. Blev alldeles till mej, Det är för stort. Hur ska man kunna shoppa här? Utbudet är enormt.

Som sagt. Igår var det 23 december men många gick t-shirt. Vissa sprang i shorts. Okej det var

9 grader så det var inte lika kallt som hemma men inte sommarväder?


Så nu är det julafton och jag önskar mej själv en god jul och alla mina kära hemma. Ska ut på en lite vandring 

innan det blir dusch. Ska försöka hitta en

svensk pub där dom skulle ha lite julfirande idag. Försöka knyta lite

kontakter kasnke. Hopefully.


Redo

Tror jag har läget underkontroll men man vet ju aldrig. I lördags tog jag, Jonas och Elin en bil och drog från Idre. Ett bra val tyckte vi då vi slapp städa och hade hela söndagen hemma.
VEckan har varit mysig i stugan man i backen kunde det vara bättre. Såg NADA på toppen. Och inte nog med det så har jag typ glömt hur man åker. Men kom ner ifall. På ett eller annat sätt.
Provade desutom slalom och åkte 1 mil på längskidor. (sammanlagt)

Nu är jag iaf hemma och håller på att förbereda förfullt. Börjar bli nervös som attan. iiiih. Har dock ganska mycket att göra och måste sätta igång med det nu. Städa, packa det sista, sätta in pengar, handla lite smått och gått, ladda musik och självklart träffa hjärtat. <3


Luciafirande

För att vara en bra syster ställde jag klockan på 06.30 för att infinna mej på dagis Linåkern kl 07.30 där Kasper skulle SJUNGA i lucia tåget. ´Men grabben fegade ur och stod och tryckte i ett hörn.
Efter det åkte jag och Pia till kyrkan för att titta på Elin som gick i ett annat tåg och det var fint. Jag gillar verkligen Luciatåg. Vet inte varför men det pirrar i hela kroppen. Så mycket minnen som kommer över en. Det är fint.

Ska ner på byn en sväng för en öl. Har ätit räkor och vitlöksostar så hoppas jag inte skrämmer iväg folk med min stank.


IQ

Jag har gjort mycket korkade saker i mitt liv och jag förstår att folk tycker jag är lite "dum" ibland. Men till mitt försvar så är det inte för att jag inte förstår utan för att jag inte orkar använda huvudet just då.
Dum, tankspridd eller förvirrad, OKEJ,  men "blond" tycker jag är ett fel ord. "Du är sååå blond" Ehh? Jag tycker det är att ha förutfattade meningar och kasta alla stackars blondiner i ett och samma fack. Jag menar.. sen när köpte man IQ på flaska för 85 kr på ICA? När jag nu i veckan färgade håret så kan jag ju inte säga att jag plötsligt blev smaratre bara lite nyare. IQ sitter inte i håret.


Irriii

Irritationen växer i mej och jag är snart nära ett sammanbrott. En till motgång idag så bryter jag ihop. Datorn strejkar och lever sitt egna liv och jag har ingenaing hur jag sak formatera den. "Använd skivan som du fick med" säger support. Nehe? MEN HUR? Det finns ju försjutton inget cd-fack på dator helvetet. "Nej det får man köpa till en extern för 1000 lappen." PRECIS vad jag känner för att lägga pengarna på just nu.

Och så blir jag mindre och mindre tollerant över våra inneboende grisar som skitar ner värre än ett spädbarn skiter i blöjan. Blir galen. VÄGRAR städa efter dom men samtidigt så vill ja ju itne att mamma ska komma hem från semestern till ett bombnedslag. HUR gör man för att få respekt?


Circus

Jag måste säga att jag mår oförskämt bra efter att ha druckit rödvin i 3 dagar. Ironman? Tror nästan det.

Fredagen artade sig bättre än förväntat. Efter att ha ätit exklusiv middag med Stefan så gick vi till Ansans och mötte herr Willman. Det blev efterfest och det blir ju alltid som det blir. SENT.

Sen åkte vi till Örebro och umgicks med Fis grisen. Hade en skit kul söndag på Björnis. Kommer sakna henne sjukt mycket.

Nu sitter jag och pimplar tranbärsjuice för att slippa den kommande urinvägsinfektionen. Fruktansvärt FRUSTRERANDE att inte kunna göra ettan utan smärta. Och gå och vara nödig utan resultat på dass. Håller tummarna!


 


Mörbultad

Jag vaknade och hade ont i HELA kroppen. Känns som jag breakdansade hela natten eller om det var tennis matchen mot Andreas på Wii som tog kål på mej. Ingen aning men är stel som en gamal tant.

Träffade Petra i går och den lilla, vi åt bakelser på världens tråkigaste konditori Fagers och snackade gamla minnen. Mycket trevligt. Barn gör mej otroligt illa till mods men klarade men ganska bra ändå tycker jag nog.

Jobbade en stund på Trivselköp då personalen skulle ut och roa sig i Örebro, så då fick jag lära mej nya kassorna. Har saknat dom lite:) Personalen. Inte kassorna.

Ikväll ska jag till Örebroo och träffa min bejb. Vad som sker visar sig senare.

Tråkigt tråkigt och lite tråkigt

Kan man dö av rastlöshet så är slutet nära för min del. Jag är så trött på min livsstil så jag dör. Jag hatar denna by för att det inte finns något man kan göra. Okej, jag jobbar lite ibland och spenderar inga pengar (vilket är bra inför London) men det är ju så tråkigt. Varje dag efter jobbet så går man hem, funderar på OM det finns något att hitta på men IKKE. Inte ens någon man kan våldgästa.  Så man hamnar framför datorn (som är världens snyggaste btw) och sitter här, orkar inte göra något och lägger på sig om höfter och röv. VARFÖR? Jo för att när jag har tråkigt så äter jag. Man kan säga att jag har en liten cirkel mellan datorn, Tv:n och kylskåpet. Det är lite roligt att man kan öppna kylskåpet flera gånger i hopp om att det tillkommit något spännande men det är ju lite svårt om man inte har handlat. Och nu när mamma är på ett lite soligare place så blir det ännu mindre överaskningar. Sverige på vintern suger. Bara att inse. Detta mörka, dystra landskap.

Ska inhandla tobako i påsformat vilket som verkar vara det ända som hjälper mot halsen. För jag känner att jag har lagt alldeles för mycket pengar inom sjukvården de senaste månaderna och tror jag kan göra något roliagre för dom pengarna, typ TVÅ öl eller 12 tuggumipaket

En böld

Jag lever med blandade känslor idag. För det första är jag super glad för att datorn funkar igen. Skit knasigt. Har grejat med den fram och tillbaka, ringt support och bla bla bla. Plus att två till också har kollaat på den. Sen kommer Jonas vän TOM, tittar på datorn och VIPS så funkar det. Helt otroligt. Hoppas det inte blir knas igen bara.
Till den andra känslan så känner jag av i halsen igen och USCH vad jag inte vill ha en sån där böld igen. Men vad ska man göra.. Äter vitaminer typ. Haha.

I morgon är det troligtvis sista dagen på V&S sen ska jag vara på Trivselköp på Fredag. Och i morgon natt åker Mor och Tommy till varmare breddgrader och alla vet ju vad det betyder.. FF

RSS 2.0