Here we go again

Förra veckan bestod mest av jobb jobb och ännu mera jobb. Hade turen att få 4 hel-dagar på raken vilket innebär 11.30-23.30 med en timmes lunch. Då hade man inget liv inte. Men när pengarna börjar tryta så är det också ett måste.

Vårat party liv har gått åt skogen de senaste veckorna och i lördags gjorde vi ett försök i Camden. Allt gick på räls, jag slutade kl 8.30 kom hem till mina fulla flatmates och joinade dom med ett vinglas i högsta hugg. Vi hade för en gång bestämt innan vart vi skulle och drog raka vägen dit. Dock så tror jag att han där uppe tycker att vi borde vara på hemma plan för när vi väl hittat dit och stod i kö fick vi det tunga medelandet att de inte släppte in fler människor. Så vi tog bussen hem till en sprit fri lägenhet och hoppade besvikna i bingen.

Blåmärket är snart ett minne blått vilket är lite tråkigt då jag nu inte har någon anledning att visa upp min bakdel för vemsomhelst. Men som plåster på såren gjorde jag en lite dykning på gatan och skaffade mig ett skadat knä. En tappad tand på det här och jag skulle lätt kunnas misstas för en fräknig 5-åring som nyss tagit av stödhjulen.

Igår åkte svenska familjen med våran nya medlem och privata guide Murray, till Greenwich, gick på sjöfartsmuseum, tittade INTE på tidslijnen, drack öl och åt lite för att sedan avrunda kvällen med ost och vin framför Batman-Dark night.

Jannicke fick en karl att gråta och åter igen med i singelligan. Det tycker hon är fantastiskt för nu kan hon göra hur många starka röror hon vill. Living on the edge.



Ur någon annans huvud

I lördags gjorde vi återigen gjorde ett misslyckat försök på Old Street men som kompliment så var söndagen mål att inte gå utanför dörren på hela dagen. Dock var vi tvugna att pallra oss i väg till Sainsburys för att inhandla bira men spenderade resten av dagen på balkongen (läs. i fönstret) med sol, skratt och polisbesök. Kvällen avrundades 21.00 då det blev sängen. I brist på fantasi så hittade jag nyckeln till en dagbok som jag här delar med mig av.

Ur Jannicke Bergholds dagbok:

Monday 16 Mars


Caroline blev utröstad ur Big Brother huset, blandande reaktioner på detta. Mycket öl reaktioner. Vårstädade och knäckte öl till frukost och njöt av tvärdraget.

Tuesday 17 Mars

Blev neckad bankkonto pga av kriminelt förflutet. Jag förespråkade kvinnlig självständighet från 9.30 och gick bla på museum ensam. Njöt av detta men när jag kom hem så var suget efter alkohol för stort så mötte upp 2 av mina cellmates på the local och drog en bärs. sen blev det bio och hångel med Australien. Avslutade en mycket trevlig dag med öl, fiskpinnar och film.

Wednesday 18 Mars

Provjobbade på Iron duke, gjorde ett stjärnjobb. Öl och bakadpotatis med Elin på uteservering, öl hos Johanna.
Elin fick en eller två öl förmycket innanför västen och erkände Mr M's svagheter. Tyckte jag och Johanna var ganska äckligt men kom iaf fram till att den bästa lösningen på problemet var att ligga med någon annan.
Köpte Nutella för att jävlas med bantarna.

Friday 20 Mars

Vi kunde inte stå emot suget och trillade in på Roxy. Drack jäger. J o E hittade killat och jag blev förbannad ochdrog hem. Men jag är  inte bitter för det. De andra drog på efterfest i ett TV hus med två karlar. J hittade ett underbett och ligger nu på första plats i Evelyn Court ligan, tätt följd av Sofia som har motivationen på topp att ta igen ledningen.

Saturday 21 Mars

Kära dagbok
Jag och Elin var väldiggt trötta på jobbet men det kom vi över efter en shot och en öl. Elin var väldigt full när hon vaknade, jag tyckte det var väldigt obehagligt men som tur var fick jag tröst av Johanna. Elin spenderade dagen rökandes och öldrickandes i fönstret medans vi andra funderade på att flytta ut. Efter jobbet drog vi ut och åkte taxi i en timme sen drog vi hem. Johanna färgade håret rosa ochh kände sig väldigt hemma i Öst. Jag var också cool och färgade håret.

Hoppas det var en njutbar läsning. Nu ska jag återgå till mitt liv men måste avsluta med en Stor stjärna till min lillebror som idag blev min privatchaffis för sommaren. Grattis grattis till det rosa kortet!

"I don't want to work today...."

Usch. Är redan trött på mitt jobb. Trött på att står där och le som ett fån och alltid vara trevlig. Måste man le om det inte ens är några kunder inne? Tydligen. Folk som går förbi kan ju få för sig att man är skitzofren.

St. PATRICKS day (som jag i nedanstående inlägg kallade St Peterus, en helt annan man som kanske aldrig heller funnits)  blev lugn. Efter Veckans bantning s¨blev kroppen lättpåtaglig så efter en öl var det dags för vatten men det blev iaf några glas vin innan vi gick hem från Carpenters mycket tidigt. Vi provade några rätter från den irlänska menyn vilket var vita korvar(något jag varit anti men dom var helt okej, vi borde sluta dömma efter färg), Guiness pie och sist men ABSOLUT inte minst så avrundade vi kvällen men en Baileys dessert.

På Jannickes begäran "flög" vi upp ur sängen tidigt i morse för att hinna uträtta lite innan jobbet. Vi gick till Portrait Gallery Museum för att mötas av att den avdelningen vi ville se kostade £8 att beträda så vände vi och strosade runt i vår solen. Ja, vi gick vilse eller iaf  en omväg men kom tillslut till en restaurang som låg i solen. Vi åt dyr pasta och frös för solen gömde sig så klart när vi kom, Vad lärde vi oss? Mat BLIR kall när det är kallt ute.

Det är tomt utan Carro men som tur är har vi Murray som fyller upp hennes snarkingar, vilket är tur så jag får användning för öronpropparna. Kärleken, kan knappt skriva det utan att bli illa mående, men det har blivit värre. Nu ska man sitta och lyssna på smackanden från båda sidorna sofforna. Men NEJ, Jag är INTE bitter.

Och så var vi fyra





Då var vi bara fyra själar kvar. Kl 10.00 i morse tor Carro sitt pick och pack och drog hem till Östersund och hem till snö och kyla. Icke avundsjuk. Idag mår vi alla lite halv dåligt eftersom den 16:e är dagen så denn hutlösa hyran ska betalas (som blev ännu högre idag då vi blev en man kort) plus att vi fått en oacceptabel elräkning. Deprimerande men vi försöker hålla humöret uppe.

Bakfyllor
Vi vet alla att det finns olika bakfyllor. Det finns  dom som man spyr av, dom som gör att benen inte orkar bära en, dom som gör hjärnan ännu mer trögtänkt en vanligt men har också haft den som framkallade värsta svettattackerna. Som tur är är det bara en person som fått erfara detta. En viktig sak att komma ihåg är  dock att vi aldrig är bakfulla utan vi känner oss bara "väldigt konstiga.

Söndagen var en ledig dag så vi tog våra vänner, lite frukost och öl till Hyde Park för en otroligt härlig vårdag i solen. Hoppas på fler sådana dagar.

Veckans skada: Svullet knä och blå fot.
Veckans buk: Stor
Veckans jippi: Bella kommer på besök!

I morgon är det St Peterus day (eller ännu viktigare Guiness 250 års födelsedag! Detta ska firas!

Coach and horses

Kort dag pa jobbet idag sa hinner samla mig infor fredag och lordag da det blir hel dag. (Vilken betyder 11.30-23.30). Har aven ANTLIGEN oppnat bankkonto sa man kan fa lon. Puuh.

Ikvall blir det film premiar med Johanna och Carro, Me and Marley eller vad den heter, den nya med Froken Aniston och Lilla Owen Wilson.

Nu ska jag soka lite sommarjobb sen blir det nog en kort promenad. (Om det inte hunnit bli for morkt vill saga)

Tjing!

Dejt


Igår "firade" vi Carros hemfärd med att gå på Steakhouse där vi förtärde en blodig köttbit en en flaska rött. Efter det gick vi på Believe it or not, ett museum med massa sjuka sakar som, mannen med längsta näsan, håriga fiskar och folk som rökte med ögonen. Blev vi lite allmänbildade också. Trots att man sitter och häver i sig massa mat som en karl så lyckades Elin få en servitör på fall som väntade utanför toaletten med en färdigskriven lapp med namn och nummer. Vissa lyckas överallt.

Jobbet idag gick faktiskt överförväntningarna, om man bortser från min nya boss som verkar vara lite av en perfektionist och verkligen letar efter något att kommentera. Men börjar komma in i det mer och mer vilket är roligt.

Viktuppgången börjar bli något som inte går att undvika. Men när man tillochmed känner sig svullen i ansiktet så är det dags att göra något radikalt med kostvanorna. Hur lätt nu det är i detta land.

Håller båda mina tummar jag har för min lillebror;)


Fyllesvin







Lördagen var en ledig dag vilket resulterade i öl från kl 13.. "Hon har varit full hela dagen, jävla fyllesvin" om jag citerar Jannicke men jag vet ju att det var avundsjuka som var bakgrunden till de starka orden. (Jannicke själv led av baksmälla hela dagen förstår ni. Jag och Johanna lämnade turturduvorna hemma och drog vind för våg iväg till Old Street där vi har hört ryktas om ett sjujävla partyliv. Dock hittade vi bara ett ställe och efter halva kön fick vi höra " ni vet att det här stället är jätte gay va?"  "Självklart vet vi det" sa vi och knallade ur kön, köpte kyckling kebab och drog hem.

Idag har jag, Carro och Johannna varit i Bricklane på vintage marknad. Det enda som blev shoppat var dock nytto saker som babyolja, ko-ost och 3 tandkrämstuber så nu kan famlijen försöka hålla god munhygien.




Vi har infört regler till vårat kollektiv.(Se ovan) Dock har vissa svårt att följa dom. Speciellt regel nr 4

En bild sägger mer än tusen ord




East by night

I lördags kom vi, efter mycket om och men, äntligen iväg till Fabric. Vägen dit var ett jäkla åkande för att inse att det inte var speciellt långt bort. Väl där var det trappor och dansgolv över allt och det är ett under att jag kom ut därifrån.

Innan hämtade vi upp Murran (Elins PV) på Nordic var det hände en liten olycka. Sofia trampar lite för långt ut på ett trappsteg och ramlar resterande bit. Ont ont ont men inte ska man vara klen heller. Lite in på morgon timmarna känns det som om jag har tre skinkor och det gör sjujädrans ont när man sköter till någon (eller något) detta trotts mängden alkohol i blodet. När vi klev över tröskeln till vår lya runt 6.30 drar jag ner byxorna och frågar om det syns nåt. En fråga som resulterade i ett mindre skrik. Japp, nästan hela högra skjärthalvan skiftar i de matchande färgerna lila och blå. Kunde knappt gå, sitta var knappt att tänka på och sova på magen är ett faktum. Carro tröstade mig med att jag säkert inte kommer kunna bära bikini i sommar.

Nog om röven. Jag har fått nytt jobb. Carro fixade ett åt mig på hennes jobb nu när hon ska sluta. På en restaurang/bar vif namnet Coach and horses. Hade blandade känslor när jag släppte bomben för min nuvarande manager idag men ska bli skönt med miljöombyte och nya arbetsuppgifter. Sen är det ju full tid vilket är ett stort plus.



 


RSS 2.0