Och så var vi fyra





Då var vi bara fyra själar kvar. Kl 10.00 i morse tor Carro sitt pick och pack och drog hem till Östersund och hem till snö och kyla. Icke avundsjuk. Idag mår vi alla lite halv dåligt eftersom den 16:e är dagen så denn hutlösa hyran ska betalas (som blev ännu högre idag då vi blev en man kort) plus att vi fått en oacceptabel elräkning. Deprimerande men vi försöker hålla humöret uppe.

Bakfyllor
Vi vet alla att det finns olika bakfyllor. Det finns  dom som man spyr av, dom som gör att benen inte orkar bära en, dom som gör hjärnan ännu mer trögtänkt en vanligt men har också haft den som framkallade värsta svettattackerna. Som tur är är det bara en person som fått erfara detta. En viktig sak att komma ihåg är  dock att vi aldrig är bakfulla utan vi känner oss bara "väldigt konstiga.

Söndagen var en ledig dag så vi tog våra vänner, lite frukost och öl till Hyde Park för en otroligt härlig vårdag i solen. Hoppas på fler sådana dagar.

Veckans skada: Svullet knä och blå fot.
Veckans buk: Stor
Veckans jippi: Bella kommer på besök!

I morgon är det St Peterus day (eller ännu viktigare Guiness 250 års födelsedag! Detta ska firas!

Kommentarer
Postat av: angelica

åhh hyde park :) kul med bilder!! ja det är väl som vanligt, hemma du vet!! jobbar, dricker öl och bloggar typ :) hehe ne jag har inte flyttat, det var ett skämt, som ingen förstod visserligen..

2009-03-17 @ 01:53:55
URL: http://angiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0