Gottegris

Jag är svag för söt saker. Speciellt choklad. UNDERBART.

Så här sitter jag alltså på våran-låtsas-fredagskväll och smaskar. Det  råkar ju vara så att jag vet vart i huset det finns en liten burk med små kexchoklad i och med min dåliga självbehärskning så kan jag ju säga att det inte är första gången det händer. Men vad göra man inte för en liten stunds njutning? Som en kompis från Tyskland sa: "10 second in your mouth. 10 years on you butt."

I morgon bär det av mot Alingsås för lite öla för att sedan åka mot göteborg för att... ja. Öla. igen.

Tjing tjong!

"Nu har jag inte skrivit här på ett tag"

En mening som jag känner kommer bli välanvänd på denna blogg. Varför? Ja det kan ju vara för att jag inte orkar eller för att mitt liv saknar interesant mening.

Men iaf. Det är bara att inse att sommaren är över (har hört att det kom några snöflingor idag vilket HÖGG i magen på en) och julen börjar närma sej FRUKTANSVÄRT fort.

Så vad har hänt? Jo jag har grubblat över vad jag ska göra härnäst i mitt liv och fick ett JOBB. Ett Jobb.  I Göteborg!
Men tackade nej. Ett beslut som jag nu försöker att leva med konsekvensera efter. Dumt? JA.

NU så drar jag fötterna efter Lisa på V&S och gör saker kvinnor inte är gjorda för. Glöm allt som har med feministmen och lika rättigheter att göra. Vi är inte skapta för att vara skitiga och äckliga.  Men några skratt klämmer vi in lite med jämna mellanrum så dagarna är inte helt förskräckliga.

Nyårsplaneringarna är redan i fullgång. Vi har detta året gått in med inställningen: "Vi kan inte ha så tråkigt som förra året".

"Lay all your love on me"- ABBA

RSS 2.0