Sälja Tv:n för att ha råd med parabol

Om man inte var seg i huvvet innan så blir det inte bättre av denna värmen och för lite vatten. Jag gnäller inte på värmen utan mer på mitt mindre pålitliga jag.

Har kikat på en av de gamla Wallander filmerna med Jonas och hans grabbs. Ja, har man inte egna vänner får man snylta på andras. Mycket bra klippta filmer med super bra ljudeffekter. I en scen ser man tillochmed microfonen i luften. Ganska roligt faktiskt.

Jag har fått noja på nagellack. Ganska fult, ganska kul. Who cares. Living the dreeeam.

Saknaden efter biran

Att vara i byn är ju inte något av det västa jag vet. Det är bara att inse att folk utvandrar mest hela tiden och kvar blev jag och mitt gäng. Ett gäng som består av coola typer vid namn Sofia, Bella, Kim.. och.. ja. det var väl vi. "Fyra av fem toast, Jätte kul." Så vad gör man när 66,666....% av gänget lämnade kvar en förvirrad själ i byn och drog till Götet på Metaltown? Vad gör man när man helst av allt vill dricka sig redlös och lycklig, inte bara utan att ha någon vid sin sida utan också för att det är så sorgligt att systemet tydligen stänger innan 8 på lördagar.
Hur hög alkolist varning är det om man går till ICA, köper ett 6-pack carlsberg för att sedan sitta hemma på sitt rum (japp, bara det, tonårsrummet i herrhagen) leka "100 klubben" med sig själv och lyssna på Björn Rosenström.? Är detta helt okej? VEm har kul utan alkohol? Människor med kontroll behov som på något sätt måste vara lite halv bakom för att kunna motstå en kall bärs en varm Juni kväll.


 


Tillbaka till verkligheten

Efter en avskedsmiddag och en sista utekväll med sambuka, jäger och grinkalas lämnade jag familjen och vårat hem och begädde mej förtvivlad och deppig till Stansted. Där försökte jag vara diskret och kom tillslut på planet för den västa två timmars flyget ever.

Världens bästa Lisa stoh och tog emot mig med öppna armar, fick första riktiga duschen på länge och deckade på soffan. Hade dock varit uppe sen 10 på måndagen så hade anledning att vara trött. Åkte sedan till kusin, träffade mamma och på fredagen grattade vi lillebror i ett regnigt Borås.

Nu är jag hemma, har börjat jobba och tycker att det mesta suger. Haha. Har problem att sova och funderar om det har att göra med tystnaden och att det inte finns någon liten Johanna att skeda med. Hoppas att man vänjer sig snart. Nu har jag bokat biljett  så till midsommar blir det att träffa min skjärtisar för ett firande i Halmstad. Hoppas på uppehåll och alkohol.


 


På väg på "High school party"

Stora skilsmassan

Illa maende, deprission och somnproblem. Skilsmassan ar for nara for att kunna forneka den.

Finns inget mer att saga. Klart slut.

Brighton

Nu vet ju jag hur dalig jag varit pa att uppdatera min otroligt bra blogg men jag har haft bra anledningar:

1. Forra helgen akte jag med Daniel till hans hemstad Kings Lynn, halsade pa familjen och drack vin i tradgarden. 

2. Jag har i veckan varit mycket upptagen med att overleva min sista arbetsvecka och nar jag i fredags kl 23.30 hangde in min nyckel i nyckelskapet for sista gangen var gladjen stor.

3. I lordags kom vi antligen ivag till Pasha. Nagot vi snabbt drog slutsatsen att det knappast var vart 20 pund i intrade, lamnade stallet mycket fort och drog hem till Greg och Daniel for den sedervanliga efterfesten.

4. Vaknade pa golvet runt lunch i sondags, skickade Jannicke med D och D till affaren for att unna oss nagra ol. Akte till Hyde Park till eftermiddagen och hyrde en bat vilket man kan tycka var en dalig idee men vi fick hjalp och blev bogserade hem.

5. Jannicke, Sofia och Daniel slog sina kloka huvuden ihop och bestamde sig for att aka till Brighton och beachen igar dar det stundades sol, grumligt vatten och ljumet vin. "Living the dream"

Nu ska dom lediga glidarna ga och kopa kartonger sa vi kan borja packa grejor men forst ska vi nog branna lite skinn i Hyde Park. Ha en bra 2:a sommardag!

RSS 2.0