Nya hänget

HIttade idag ett nytt Cafe med internet och lite närmare hemma. Kul att prova något nytt.

På tal om nytt så hade vi en regel att vi INTE skulle besöka Roxy igen på några veckor, en regel som Jannicke och Elin igår bröt. Vi andra var duktiga och gick till O'neils trots att aftonbladet hade gett stället underkänt i deras resebilagor om London. Vi tycker alla att dom hade fel. Stället hade det mesta, bra musik, live band och bra L-material. Dock hade inte alla turen som en annan. Tror att det har att göra med att jag är lite äldre och har lite mer livserfarenhet och kan begränsa mitt drickande och VET att en full tjej inte är charmigt. Kära nån.. vem försöker jag lura.

Jannicke har blivit en riktig kleptoman och nattens fynd var en barnvagn med popcorn, två glas, en flaska air fresh och en pump tvål. Lite mer än Johanna som i onsdags fick med sig två pint glas och en trasig brandsläckare. Jannicke leder därmed poängligan.

Vill meddela min mor som suckade åt mig när jag på min 21 års dag lyckades tappa bort mitt körkort. Det var andra gången på mindre än ett halv år MEN hör ska du höra att det minsan finns fler som ska vara glada att huvudet sitter fast. Johanna tappade sin tand TVÅ gånger och TVÅ mobiler sen hon hit kom den 15 januari. Elin tappade förra helgen bort allt hon ägde. Det vill säga, plånboken med alla kort och sin svenska telefon. Vi rycker på axlarna och är glada att vi lever.

Over and out

Fika

Sofia och Elin på utgång

Åter igen sittter vi på Pret med en varsin Mocca och snokar runt. Dettta ska bli vårat nya hänga ställe. Idag har jag åter igen varit på en intervju. Nu på Carros jobb och ska på provjobb på måndag. Går det bra så kommer jag få full-time Och 25 pence bättre betalt. "oooh".

Igår hade vi filmkväll med Mark Wahlberg (Shooter) och Bring it all on or nothing, (riktigt värdelös). Ska sitta här och kika runt lite till sen ska jag hem och laga lite pasta för att sen bege sig till arbetet. Nu har folk fått lön så det kan nog bli  snoigt ikväll. Eller man kan ju alltid hoppas!

Duschen har blivit en mardröm. Antingen är det skåll hett eller så är det IS kallt. Och så är strålen så dålig att man inte kan tvätta ur balsamet ordentligt vilket resulterar i att håret blir fett med en gång.

Idag är det vår igen. Får se hur länge det håller i sig den här gången.

Var på bio i lördags också. Det var mysigt atat göra något annat. Vi såg Confessions of a shopaholic förutsägbar men helt okej.

To be continued..



Mocca på PRET

Fick jobbet på Wax Bar men tackade vänligt men bestämt nej. Mest för att det var torsdag, fredag, lördag fram till stängning (kl 3) och för att jag känner att hemresedatumet börjar närma sig med skrämmande fart så vill inte ha varje helg uppbokad. Så nu har vi löst det problemet.

Har haft en ledig dag idag med en långpromenad och film i min ensamhet men sitter nu med brevid Johanna, vacker som en sommardag, på PRET och dricker Mocca (choklad, expresso och mjölk) och snyltar på deras gratis internet. Fint som cream cheese.

Igår hade vi en bar runda kan man säga. Vi var  på flera olika barer och kom hem liite pankare och lite besvikna. Nu blir det lungt tills på Lördag då vi ännu en gång ska försöka komma iväg till Fabric. Om vi lyckas är  en senare fråga.

See ya


Utflykt till Ikea

Har fatt mycket utrattat idag kanns det som. Jag stallde klockan pa alarm kl 9(!) fast jag var ledig men masade mig inte upp forran 9.30. Efter en promis i Hyde park gjorde vi oss i ordning och at frukost och tog en tripp till Ikea. Japp, jag och Jannicke klarade det helt sjalva dock med lite fjarilar i magen och nagot hogre puls an vanligt.;)

Jag shoppade lite forvaringslador, handdukar, lakarn, varmeljus, en filt och vinglas sa nu slipper vi dricka vin ur Starbucks muggar och aggkoppar. Stora besvikelsen var matavdelningen dar vi trott att vi skulle ga los rejalt men dar fanns mest godis och annat snask. Inte ens rakost. Men det blev iaf knackebrod, vanlig ost och senapssill!

Nu har vi precis varit och torktumlat sangklader och da det ligger precis brevid mitt och Johannas jobb sa kikade vi in hos henne pa en ol under tiden. Ikvall blir det lungt da pengarkassan ar tunn. Ska dippa och se Harry Potter 5! Woohoo. Sen ska jag duscha och forsoka gor mig vacker.. eller ja.. vackrare.

Provjobbet pa Wax bar gick bra och dom ringde mig idag och ska dit pa torsdag! Ar dock ganska nervos for det var sa mycket nytt. Men ska gora mitt basta!

Johanna fick ny tand idag, Carro fick till det i helgen, Elin lever samboliv med Murran och Jannicke har fargat haret.

Fortsattning fran BigBrother huset foljer..


Solglasogon pa

Jajjamensan! Nu tror jag varen ar har pa riktigt. Iaf idag, man behover inte packa pa sig massa trojor utan det racker med t-shirt under skinnjackan. Gott som fan.

Under dom har vita dagarna (ingen alkohol=ingen bakfylla) har jag tagit tag i massa saker. Bland annat har jag varit pa en oppen intervju pa Wax Bar och ska faktiskt dit pa trialjob idag!
Och igar gick jag till Camden Town for en intervju angaende International Insurense number som kommre inom 2-4 veckor om allt gar som det ska. Nu vantar jag bara pa en brev fran min kara manager Phil sa kan jag oppna ett bankkonto. Riktigt redigt av mig.

Planen var att vi inte skulle ga ut forran idag for att spara pengar men abstinensen var for stor sa vi slutade pa nagon bar i Soho och Johanna gjorde en Carolin och blev utburen med en vakt pa varje sida sa vi blev inte sa langvariga dar. Hon gjorde aven en favorit i repris och slog ut tanden igen. Som tur var var det bara en tillfalliga tanden och hon ska till tandlakaren for att fixa den ordentligt pa Mandag. Antar att det inte blir nagon utgang for familjen idag. Ska bara sitta och stotta den tandlosa pa jobbet medans hon jobbar.

Har aven fargat haret rott. JATTE rott. Tre ganger tillochmed for det har blivit ojamt varje gang och aven den sista. Dock vagar jag inte farga nagot mer for da tappar jag val haret eller nagot. Det funkar sa lange jag inte har det utslappt.

Fick brev fran mamma idag (fattade piken med tranings videon. Vi har aven en striptease DVD med Carmen Electra) och hon hade skickat med en artikel med DIG Lisa. Hihi. Sa fin var du:) Du sitter pa varan vagg snart. Sa fort jag hittar haftmassan.

*mmwah*

Lifes goes on

Nu har vi for en stund forsokt andra levnadsvanor. Vilket innebar att vi har forbjudit snask i huset och sa ska vi nog vara ifran alkohol tills pa lordag. Det gor nog bra bade for oss sjalva och vara planbocker.

Sen har vi aven lovat oss sjalva att borja ga pa NYA utestallen. Vi insag plotsligt att det har faktiskt ar London och att det sakert finns andra stallen an Roadhouse och Roxy. Inte helt hundra men vi far val kika efter.

Jobb sokandet gar inte alltfor snabbt fram. Trivs ju anda men arbetskamraterna, det ar den ynka tid och dom SEGA dagarna man inte orkar med. Idag har jag tillexempel last alla tidningar vi har pa Carpenters Arms och lost nastan alla deras Sudukos. MoHA.

Ska forsoka lara mig lagga in bilder men problemet ligger i att jag alltid glommer bort kameran.

Kram banan


Husmus, kackerlacka och Valentine

Valentines day firade vi med vin frukost med massa gott som melon, frallor, skagen ost (som mamma skickat), agg, yoghurt, och chokladmuffins. Mumma.
Senare begav vi oss ut pa Oxford street for lite shopping och middag pa Bella Italia. Lyxade vi allt till det. Pa vagen hem inhandlade vi  vatska pa Sainsburys och avslutade kvallen pa Roadhouse. Mycket bra dag.

Vi har fatt en TV box till lagenheten sa nu behover vi inte titta pa film hela tiden. Detta tackvare Murran (Elins australienske pojkvan, forsta mannen jag traffat med SEX tar) Vi tackar och bugar.

Vet inte om jag berattade om kackerlackan vi hade i badrummet, men nu nar vi proppad igen halet sa ar den det minsta bekymmret. Nu har vi en MUS bakom soffan. Tro det eller ej. Vi bor verkligen i ett ratt hal. Efter en skarrande filmkvall med tva tjejer sittandes och hoppa och skrika i varsin soffan sa tog vi tag i saken och ringde "Muspatrullen".

Nu har vi aven bestamt att det ar slut pa snaskatandet. Det har gatt sa langt att jag tillochmed gav bort min marabou bara sadar. DA ar det illa.

Promis pa det har sen ska vi till landlorden och betala en rolig hyra och skriva oss pa kontraktet.

Later, Fuckers

Jalouse, Roxy och massa ol

Provjobbet pa Bar Soho i onsdags var fruktansvart. Langsta timmarna i mitt liv. Dom ringde aldrig tillbaka och kanner mig lattad. Nya jobbsokanden pa mandag.

I onsdags var vi iaf pa en finare klubb called Jalouse. Trevligt att vi tillslut tog oss dit men jag vettesjutton om det var ettstalle for mig.Kande mig mest missanpassad sa igar skippade vi klanningarna och korde vart eget rejs pa Roxy.

I morgon ar det Valentines day och vi ska ha champange frukost och sa var det meningen att vi skulle unna oss sjalva natt fint men ack sa borjar pengarna rinna ut i sanden och forvandlas till alkoholhaltiga drycker sa vi skippar parfymen och fortsatter dricka ol.


Trollunge

Jag gick aldrig pa det dar provjobbet pa O'neills for samma dag som jag skulle dit sa ringde dom fran Soho bar och sokte nan som kunde fylla en bartender plats. Lat mycket mer lovande an att borja med att plocka glas sa jag slutade 19.00 pa Carpenters Arms och stannade och drack ol tills Johanna slutade kl 23.30 sa drog vi ut i stallet. Vi traffade Elin och Jannicke pa Roadhouse for en lyckad man-hunting och kom inte hem forran kl 14.00 dagen efter. Hart tyckte vi som skulle jobba kl 17.00. Lang dag.

Inte nog med det sa var stannade jag for min Staffdrink (vi far en drink gratis efter varje arbetspass) i lordags och sag framemot en filmkvall i min ensamhet. (Dom andra var ute men jag skulle jobba 11 i gar.) Det slutade iaf med att vi som jobbat och nagra till var kvar efterstangning och jag gick inte hem forran 09.30 igar. En sanbb dusch blev det och sen tillbaka till jobbet for annu en hard dag. Och sa visas "6 season rugby" pa puben sa det ar ju packat for det mesta ocksa. Men ack, sa har man sig sjalv att skylla.

Och angaende min rubrik "Trollunge" sa kommer forklarningen har.
Det var lordag och alla utom jag skulle ut (se ovan).  Kl 3 ringer Jannicke i storsta skrattanfallet och sager att Johanna slagit ut sin tand. Min forsta tanke var att om det var sa roligt sa kan det inte vara sa allvarligt. Men visst. Halva framtanden ligger nu i snaskskapet och Johanna ser ut som en blandning mellan Madonna och en rumpnisse. Man kan inte ha en normal konversation med henne utan att skratta ihjal sig. Tank pa ett litet blont troll med grasogon och en stor glugg framtill som laspar. Ha.  Varsta bakfyllan ever?

Sist men inte minst sa ar jag kar. Inte bara jag. Johanna ocksa. I varan jamngamla manager. Problemet? Hans flickvan.

XOXO

Pa en obehaglig stol i Piccadilly

Var ledig idag sa jag och Carro passade pa att soka nytt jobb at mej och sa har vi besokt National gallery och tittat pa tavlor. (Skit trakigt sa var dar i typ 10 min). Har lamnat CV lite varstans men alla har samma svar "Not for the moment but maybe in the future. You can leave your CV" Ser jag ut som nan som vill har jobb i framtiden? NEJ. Behover det nuuu.
Sitter i skrivandets stund pa ett internetcafe i Piccadilly Circus och vantar pa att klockan ska bli 6 sa ska jag traffa en karl som forhoppningsvis ger mej ett full-time jobb. Hall tummarna!

Mycket har hant sedan sist. Bland annat har det varit slagsmal pa Puben vilket var lite smatt spannande, jag har antligen kopt oronproppar och sover som en Gud, Vi har haft besok av Jannikes PV och hennes syster sa vi har haft det valdigt trangt nagra dagar men det gick bra. Dom skulle aka hem sondags natt men pga av 1 dm ovantad sno sa blev det kaos for de stackars London borna. Inga plan gick, affarerna var tvugna att stanga for att ingen kom till jobbet pga av stangda tuber och bussar som inte gick. Folk vet inte vad dubbdack ar. Kaos for 1 dm sno? Galet. Pratade med min manager och han sa att han ALDRIG sett sa mycket sno i London. Han ar 23. Iaf sa foljde vi med vara bossar och nagra stammisar till en pub i East dar det bjods pa alcohol och mat under en rugby match. Nar vi sedan kom hem kl 4 sa tyckte vi det var en bra ide med ett snobollskrig och jag har markt min stackars chef for livet. Vi kan nu kalla honom Scarface. En snygg sadan dock.

Mina matvanor har maste snart fa en radikal vandning. Jag ater ships och choklad varje dag. Pasta och rostisar ar det jag lever pa. Naring.. vad ar det? Uschia mej.

Ikvall verkar det bli drinkkvall (forhoppningsvis gratis) och itne alltfor sent da jag borjar kl 10 i morgon. Nu ska jag forsoka lagga pa charmen sa jag far ett nytt jobb sen ska vi kopa en madrass sa vi inte behover skeda tre pers i en sang nagot mer. det ar ohallbart.

Har aven blivit besatt av Starbucks. inte kaffe dock utan caramel Hot Chocolate. En riktig sockerbomb. Ha.

Saknar er alla! Kisses!

RSS 2.0