Roadhouse

Nyarsafton blev lite knasig men helt okej. Vi var pa Nordic bar (Var tva tjejer jag bor med jobbar) En av oss deckade pa toa innan kl 12, en av oss satt ute i kylan och madde daligt, och jag var enormt packad. Men sa kan det ga nar man nastan dricker gratis och man har en shot i handen mest hela tiden..

Daremot dagen innan var vi pa ett stalle vid namn Roadhouse. SA lyckad kvall! Grymt bra stalle med duktiga och sota bartenders, retro inredning och liveband. Det var sa bra att vi bestamt oss for att ga tillbaka dit idag!

Gardagen var det Sex and the City maraton och vi var bara ute en snabbis vid 20.00 for att handla mat.

Det ar fortfarande svin kallt och man sover i fosterstallning med en nasa rod som Rudolfs mule sa vi ser framemot flytten.  Ska kopa vin nu for en dunder kvall! Ciao!

Kommentarer
Postat av: Bella

Gumman, gumman, gumman !!!

Saknar dig massor !! Låter som du har fått en rätt bra start på livet i London endå :) Låter lite småkyligt, men skönt för dig att ni ska flytta snart !:)

Hade så gärna velat vara i London och firat din födelsedag. Det är inte många dagar kvar nu! Hoppas du har och får det riktigt, riktigt bra!



LOVE

2009-01-03 @ 00:05:11
Postat av: Sandra

Hej bruden.

verkar som att allt går kanon i London? :) har du fått nått jobb ännu?

Ha det så bra.

Puss

2009-01-04 @ 20:35:00
Postat av: Therese

Hej!! Det låter som du har det jätte bra! Är i Frankrike nu det e helt underbart jätte bra snö och skinande sol :) Hoppas nya lägenheten blir bättre. När flyttar ni? Massor med snöiga kramar :) din kära kusin

2009-01-05 @ 16:53:42
Postat av: Petra

Hej vännen!!

Ser att du kom iväg trots allt! Verkar som du har det rätt bra om man bortser från den kalla "lägenheten". Här har det det varit mellan minus 18 - minus 25 i tre dagar. Iskallt! men det är bäst att inte klaga när man har tjatat om snö och kallt =)



Hade så bra nu och grattis i förskott!

kramkram från oss!

2009-01-06 @ 12:01:29
URL: http://missscorpio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0